Online Cursus

Geld verdienen met je blog

Altijd al een blog willen maken en daar je geld mee verdienen? Maar nooit doorgepakt omdat het té ingewikkeld lijkt? Ik laat je zien dat je binnen een no-time een website online hebt en vertel je alle ins en outs over hoe je zichtbaar kunt worden en geld kunt verdienen met je blog.

stel je eens voor

Geld verdienen met je passie

Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Bloggers/influencers die hun geld verdienen met hun passie. Van interieurontwerpers, tot reisbloggers. Ze hebben een mooie website, hun Instagram account is ‘on fleek’ en gaan de ene na de andere leuke samenwerking aan. Slim toch? 

Zo verdien je geld met wat je het allerliefste doet. Én je kunt ook nog eens zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Waarom zou je nog wachten met het starten van je eigen blog en Instagram account?

 

Ik wil wel, maar dit gaat mij nooit lukken

Hi, dit ben ik

Over mij

In 2019 ben ik mijn eigen blog gestart ‘Liefs uit het Noorden’. Ik kende een aantal mensen die een blog waren gestart met leuke hotspots. Ze werden succesvol en kregen betaald voor het maken van content. Of ik ooit dacht dat dit mij ook zou lukken? ‘Hell no’. Ik had totaal geen technische kennis. Geen idee hoe ik zichtbaar kon worden.

Fast forward naar nu..

Inmiddels heb ik gemiddeld 25.000 bezoekers per maand op mijn site. Mijn Instagram kanaal groeit hard en ga ik leuke betaalde samenwerkingen aan waar ik van zou kunnen leven. Het geeft mij de ultieme voldoening en gevoel van vrijheid. Ik vertel jou er graag alles over hoe ik dit heb aangepakt en hoe ook jij een succesvolle blog kunt maken. 

Dit ga je leren

In een online omgeving laat ik je stap voor stap zien hoe je geld kunt gaan verdienen met je blog. Ook al heb je nog 0-technische kennis. Door middel van video’s en een werkboek laat ik je alle stappen duidelijk zien zodat jij binnen no-time een website online hebt staan en een social media account hebt opgezet.

Website

Ik ga je stap voor stap laten zien hoe je van a-tot-z een website kunt maken. Ik vertel je waar je op moet letten bij het maken van een site en het kiezen van een onderwerp. We gaan jouw websitenaam vastleggen, hosting regelen, en je website online zetten. Je wilt uiteraard ook weten wie je website bezoeken. Daarom gaan we Google Analytics installeren en ik geef een rondleiding door dit programma. Binnen een dag kan jij je website online hebben. Ja écht!

Zichtbaar

Je website staat. Maar waar moet je over gaan schrijven en hoe gaan mensen jouw site vinden? Ik laat jou zien hoe ik aan bezoekers ben gekomen. Ik vertel je waar je op moet letten bij het schrijven van jouw blogs en hoe je zichtbaar wordt in Google.

Social media

Je wilt niet alleen een website. Je wilt ook een succesvol Instagram/Facebook account met veel volgers. Want hoe meer bereik jij hebt, hoe interessanter jij bent voor adverteerders. We gaan het hebben over een contentstrategie, hoe je kunt groeien qua volgers, hoe je eenheid krijgt in je feed. Daarnaast laat ik zien hoe ik mijn foto's bewerk en welke content goed scoort.

Samenwerkingen

Uiteraard wil je geld gaan verdienen met je blog en social media. Ik laat je zien hoe ik samenwerkingen aanpak. We bespreken hoe je een bedrag kunt bepalen voor jouw diensten. Ik laat je verschillende manieren zien hoe je aan klanten kunt komen. Daarnaast krijg je van mij een template zodat jij straks ook gemakkelijk een samenwerkingsvoorstel kunt schrijven.

Je doet het niet alleen

Community

Hoe leuk is het om een groep mensen om je heen te verzamelen die met hetzelfde bezig zijn? Wanneer jij je aanmeldt voor de cursus kom je terecht in een Instagram community. Hier kun je sparren met je mede cursisten. Loop je ergens tegenaan? Vraag het aan mij of jouw buddies in de community. Super waardevol! 

Wees er als eerste bij

Zet jezelf Vrijblijvend op de wachtlijst

Word als eerste op de hoogte gebracht wanneer de cursus van start gaat. Wanneer je op de wachtlijst staat ontvang je een exclusieve Early Bird korting.